Budowa Aquaparku w Redzie

Planowane, realizowane i zrealizowane inwestycje w Redzie
zrazik.wolowy
Znam to forum
Znam to forum

Czyżby ruszali? aquasfera.pl
Awatar użytkownika
Gajos
Lider Forumowicz
Lider Forumowicz

Chyba, że jest to coś związane z tym:

http://www.semeko.pl/mecenat/aqua_marine.html

Za 10 dni się przekonamy.
Ryszard
Lider Forumowicz
Lider Forumowicz
Kontakt:

potwierdzam, info z góry...:)
Michał
Prawie Lider
Prawie Lider

nie za bardzo rozumiem , o co z tym chodzi ?
Artur
Prawie Lider
Prawie Lider

Jestem ciekaw tej AQUASFERY;) z niecierpliwością czekam na premierę strony www;)
Awatar użytkownika
cinol100
Znam to forum
Znam to forum

A może nowe osiedle z kulą wypełnioną wodą jako symbolem jak koło młyńskie na osiedlu Przy Młynie. :)
ediek
Ja tu zaglądam
Ja tu zaglądam

Nie chce mi sie wierzyc zeby semeko samo z siebie zrobilo cokolwiek dla mieszkancow. Tak jak pisal cinol100 bardziej prawodpodobne jest nowe blokowisko nazwane "morskie" albo cos w tym stylu.
proxy
Nowy/a na forum
Nowy/a na forum

wszyscy dziwnie jadą na semeko, a ja nie zdziwię się jeśli wystrzelą z tym aquaparkiem; myślę, że niedowiarkom oczy zbieleją i zastanawiam się co wtedy zaczną wymyślać na dewelopera, od którego kupili swoje mieszkanie; piszę o tym z przekonaniem bo ten projekt istnieje i będę o nim wiedział więcej od poniedziałku ze względu na chęć zakupu tam mieszkania :)
Awatar użytkownika
Gajos
Lider Forumowicz
Lider Forumowicz

Awatar użytkownika
suria
Częsty Bywalec
Częsty Bywalec

Zastanawia mnie jedno - jak to miałoby być usytuowane, skoro w tyle widać jadący pociąg.
Anika1708
Bywalec
Bywalec

suria pisze:Zastanawia mnie jedno - jak to miałoby być usytuowane, skoro w tyle widać jadący pociąg.
na tych łąkach, gdzie stoi Lamex (tylko bardziej w stronę ogródków działkowych)- zgodnie z planem miedzy ul. Obwodową a Gdańską. tylko nie wiem jak ma się Kosynierów w Rumii do tego..
Ciekawa jestem, kiedy zaczną budować - z jednej strony byłoby miło doczekać takiego kompleksu w pobliżu, choć z drugiej strony - ruch wzmoży się x-krotnie!!
Anika
Awatar użytkownika
Gajos
Lider Forumowicz
Lider Forumowicz

Na pociąg nie patrz. Takich jakie tam są jeszcze długo w PL nie zobaczymy.
Awatar użytkownika
Huherko
Lider Forumowicz
Lider Forumowicz

ale może to i dobrze, w końcu Reda stanie się liczącym miastem, a nie przejazdowem które ludzie będą znać z "za kościołem skręć w prawo"
Awatar użytkownika
suria
Częsty Bywalec
Częsty Bywalec

Coś nie bardzo mi się wydaje, żeby to obok lamexu się zmieściło. Znajomy chce kupić mieszkanie i w czasie wizyty w firmie poinformowano go, że po zakończeniu właśnie budowanego bloku, po tej stronie Semeko kończy inwestycję. Przenoszą się na drugą stronę Obwodowej. I tam powstanie nowe osiedle i tam, według tego, co mu mówili - będzie budowany Aquapark.
adameq
Znam to forum
Znam to forum

Ciekaw jestem co się okaże w poniedziałek. Mam nadzieję, że to aquapark, bo wtedy na pewno Reda zyskałaby w oczach tych co tylko przez nią przejeżdżają, no i gdynian, którzy uważają Redę za koniec świata czyli miejsce gdzie wiatr zawraca, psy dupami szczekają, czy robaki kury pod ziemię wciągają .... itp itd. ;). A tak sami zaczęliby do nas przyjeżdżać na baseny...
ODPOWIEDZ