Nowe na Forum

Szukaj na Forum

Google

Firmy

Wpisz np. taxi, krawiec
Powered by pf.pl
 GALERIA  | e-rumia.pl  | e-wejherowo.pl Szukaj | Pomoc | Regulamin |  Add to Google  
Użytkownik:    Hasło:          Zaloguj mnie automatycznie
NIK w wejherowskim szpitalu  
adam
Prawie Mistrz
Prawie Mistrz

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Post wt, 20 Lip 2010, 9:17   : 

Odpowiedz z cytatem
Proponuję przeczytać artykuł z Rzeczpospolitej:
Opłaty za poród nielegalne
Szpital w Wejherowie niestety cieszy się sławą w całej Polsce Sad
pi
Znam dobrze to Forum
Znam dobrze to Forum

Post wt, 20 Lip 2010, 13:51   : 

Odpowiedz z cytatem
Ta informacja była też podawana wczaraj w radiowej Trójce.
Marcin
Ekspert e-reda.pl
Ekspert e-reda.pl

Post śr, 28 Lip 2010, 10:20   : 

Odpowiedz z cytatem
adam (cytat):

Szpital w Wejherowie niestety cieszy się sławą w całej Polsce Sad

Byłem tam 5 miesięcy temu, z rodzącą żoną - przy wypisie zapytała sie mnie pani pielęgniarka czy byłem przy porodzie i czy braliśmy pokój jednosobowy - odpowiedziałem ze nie bralismy i nie zapłaciłem nic... Szczerze mówiąc, wolałbym zapłacić te 250 - 300 PLN (bo chyba tyle rodzinny kosztuje) tej połoznej co odbierała poród, choc swoją droga akurat tam widać na co poszły pieniądze zbierane od ludzi za poród rodzinny Smile

Szpital w Wejherowie, jego oddział położniczy cieszy się sławą bardziej z innego powodu, nie tylko finansowego...
ArturB
Mistrz Junior
Mistrz Junior

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Post śr, 28 Lip 2010, 13:19   : 

Odpowiedz z cytatem
5 lat temu płaciłem za pokój dla żony i wolę prywatną służbę zdrowia ale chciałbym aby był wolny rynek polis ubezpieczeniowych na zdrowie a nie ciągnięcie z kieszeni + płacenie składek na zus.
narek
Ekspert e-reda.pl
Ekspert e-reda.pl

Post śr, 28 Lip 2010, 15:23   : 

Odpowiedz z cytatem
Moi sąsiedzi mieli ostatnio bardzo przykrą przygodę ze Szpitalem w Wejherowie, właśnie z porodówką. Może własnie jest potrzebna taka kontrola ?
IZUNIA81
Znam dobrze to Forum
Znam dobrze to Forum

Post śr, 28 Lip 2010, 15:28   : 

Odpowiedz z cytatem
W TTM TEZ O TYM TRABILI

zdzieraja z ludzi a wiadomo lepiej by sie kasa na malenstwo przydała a pobyt w szpitalu i narodziny dziecka powinny byc czyms wspaniałym i niezapomnianym a tu jak cos chcesz to płac to jest program RODZIC PO LUDZKU?
Huherko
Prawie Mistrz
Prawie Mistrz

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Post śr, 28 Lip 2010, 17:27   : 

Odpowiedz z cytatem
Ja dwa razy leżałem na oddziale w Wejherowie na oddz. okulistycznym, i powiem wam, że ja bardzo byłem zadowolony. Lekarze i pielęgniarki bardzo mili, (przede wszystkim - myślący, nie sprawiają wrażenia, że wykonują tą pracę za karę). Posiłki bardzo smaczne i wcale nie było tak jak w stereotypach, że to tylko kromka chleba i szklanka kranówy. Fakt, że telewizja jest na salach dla dorosłych płatna, ale wystarczy obie radyjko czy książkę wziąć i jest git.
Anika1708
Ekspert e-reda.pl
Ekspert e-reda.pl

Post śr, 28 Lip 2010, 23:02   : 

Odpowiedz z cytatem
Rodziłam 2 lata temu w Wejherowie i byłam całkiem zadowolona. Faktem jest, że za poród rodzinny oraz za salę jednoosobową zapłaciłam ok 300zł. Jednak do opieki w trakcie porodu oraz w czasie pobytu w szpitalu nie miałam żadnych zastrzeżeń.
Cytat:
Szpital w Wejherowie, jego oddział położniczy cieszy się sławą bardziej z innego powodu, nie tylko finansowego...
czyli jakiego??
Marcin
Ekspert e-reda.pl
Ekspert e-reda.pl

Post czw, 29 Lip 2010, 8:15   : 

Odpowiedz z cytatem
No chyba nie bez powodu rzadko można tam zastać wolną salę porodową, z żoną leżały babki z Gdańska i zdaje się Chwaszczyna... Tylko jak z usmiechem powiedziałem pani położnej że same sobie są winne tego natłoku rodzących - ta na mnie "nakrzyczała", że "w Gdańsku to się zarabia 2 razy więcej i nic nie robi bo nie ma chętnych na rodzenie w ich szpitalach"...