Rossmann w Redzie
-
FranzMaurer
- Forumowicz

Powoli szykują się do otwarcia. Dzisiaj rano gdy wyjeżdżałem do pracy, to rozładowywali ciężarówkę z logo Rossmanna (palety). Gdy już przyjechałem z powrotem, to stały już stanowiska kasowe
-
mira_belle_
- Znam to forum

Szkoda, że nie otworzyli się parę dni wcześniej bo właśnie trwa promocja -49% na kosmetyki w Rossmannie:P Dawajcie znać jak już będzie można iść na zakupy.
- redziaczki
- Lider Forumowicz

- Kontakt:
podobno 18 maja ma byc otwarcie
Otwarte
byłem koło 10 na otwarciu, spokojnie było bez wielkich tłumów. Udało mi się nawet wygrać żel pod prysznic pewnie koło 15-17 bedzię więcej ludzi bo zaczną się powroty z pracy.
byłem koło 10 na otwarciu, spokojnie było bez wielkich tłumów. Udało mi się nawet wygrać żel pod prysznic pewnie koło 15-17 bedzię więcej ludzi bo zaczną się powroty z pracy.
Redzianin od urodzenia
- Johny Bravo
- Bywalec

Będzie apteka Starowiejska oraz mięsny GzellaMarcin pisze:Mnie zdecydowanie bardziej interesuje co będzie w tych lokalach obok...
- Salamandra
- Lider Forumowicz

Pilne pytanie Do której jest czynny nasz redzki Rossmann w dni robocze (czyli dzisiaj na przykład)?
-
FranzMaurer
- Forumowicz

Do 20:00. Przynajmniej tak informują na swojej stronie.
Jeśli chodzi o kosmetyki, to u nich w mieście chyba najtaniej, co nie?
A czy kupię u kogoś produkty Avene? Online bez problemów, a gdzie to stacjonarnie załatwić?
Pytam dlatego, że to prezent, który muszę mieć na jutro, a nie mam pomysłów, jak to ogarnąć.
A czy kupię u kogoś produkty Avene? Online bez problemów, a gdzie to stacjonarnie załatwić?
Pytam dlatego, że to prezent, który muszę mieć na jutro, a nie mam pomysłów, jak to ogarnąć.
Czy udało się gdzieś dostać te kosmetyki? Też jestem na kupnie?