Warsztat samochodowy Reda zaprasza
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Lidl atakuje ponownie...
-
- Forumowicz
78 postów
- Rejestracja: 13 lat temu
Święta zapasem, pewnie znów karpia rzucą w dobrej cenie i emeryci będą się o niego zabijac. Będzie co w internetach oglądać....
-
- Bywalec
187 postów
- Rejestracja: 11 lat temu
Może i są, ale następnego dnia można już ich używać tylko jako kamień balastowy
Widzisz, pełnią dwie funkcje Zamiast tego, możesz jeść bułki z innych dyskontów, które przez kilka dni trzymają świeżość ... nie wiem co jest lepsze.kapelusznik pisze:Może i są, ale następnego dnia można już ich używać tylko jako kamień balastowy
Jam jest Huher - pierwsza maruda redzka ...
Bułki w innych dyskontach tez są niestety z mrozonego pieczywa oprócz tych najtańszych w biedrze które są z konkola. W każdym razie wszystko co zwane pieczywem w dyskontach to jeden wielki syf. Pozostają tylko zakupy w piekarniach
Sent from my m1 note using Tapatalk
Sent from my m1 note using Tapatalk
Czemu te wychwalane lokalne sklepiki nie "rzucą" karpia w dobrej cenie???vibra_bober pisze:Święta zapasem, pewnie znów karpia rzucą w dobrej cenie i emeryci będą się o niego zabijac. Będzie co w internetach oglądać....
Będzie dobra cena to będą klienci.
- Salamandra
- Lider Forumowicz
1986 postów
- Rejestracja: 13 lat temu
W piekarniach też nie zawsze towar jest dobrej jakości. Ja kupuję pieczywo w redzkiej piekarni za "Oberżą pod Turbotem" (nigdy nie pamiętam jaka to ulica) i bułki na drugi dzień też się do jedzenia średnio nadają. Chleb orkiszowy, całkiem smaczny, potrafi z kolei zacząć pleśnieć na trzeci dzień, niezależnie od sposobów przechowywania. A drożdżówki to loteria - raz są pyszne, duże, puchate z obfitym wkładem czy kruszonką, a raz byle jakie, suche, jakby wypiekane przez skąpego Szkota kilka dni wcześniejherring pisze:Bułki w innych dyskontach tez są niestety z mrozonego pieczywa oprócz tych najtańszych w biedrze które są z konkola. W każdym razie wszystko co zwane pieczywem w dyskontach to jeden wielki syf. Pozostają tylko zakupy w piekarniach
Sent from my m1 note using Tapatalk
Ta ulica to Spółdzielcza a co do piekarni GS i innych lokalnych to niestety ich poziom jest dość nierówny bo np pieczywo ze skierki jest super, mielnik np przy orkiszowym daje rade a bułek od nich nie lubię. Znowu konkol i jl zwany teraz tradycyjna jak dla mnie nie mają wiele wspólnego z dobrą sztuką piekarstwa
Sent from my m1 note using Tapatalk
Sent from my m1 note using Tapatalk