tak jak w tytule
Jesteśmy z Wejherowa i chcielibyśmy wesprzeć lokalną społeczność LGBT+
z pozdrowieniami Homokomando Wejherowo
Warsztat samochodowy Reda zaprasza
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
KIEDY PARADA RÓWNOŚCI W REDZIE
Pytanie, jak parada może kogoś wspomóc? Nie zauważyłem, by inne organizacje pomagające organizowały parady "wspierające" swoich podopiecznych.
Druga kwestia to zastanawiam się jak to jest, że wy sami nie wiecie komu macie pomagać. Na siłę szukacie potrzebujących? Coś w stylu: wytwórz problem, a potem szukaj pokrzywdzonych? Rozumiem, gdyby w Redzie był z tego tytułu jakiś problem typu "strefy wolne od LGBT" czy inne takie, a tymczasem ja osobiście takiego problemu w Redzie nie widzę więc raczej potrzeby organizowania parad też nie widzę.
Druga kwestia to zastanawiam się jak to jest, że wy sami nie wiecie komu macie pomagać. Na siłę szukacie potrzebujących? Coś w stylu: wytwórz problem, a potem szukaj pokrzywdzonych? Rozumiem, gdyby w Redzie był z tego tytułu jakiś problem typu "strefy wolne od LGBT" czy inne takie, a tymczasem ja osobiście takiego problemu w Redzie nie widzę więc raczej potrzeby organizowania parad też nie widzę.
Jam jest Huher - pierwsza maruda redzka ...
jestem gejem i nie ukrywam, że rozbawił mnie pomysł robienia parady w naszej Redzie myślę, że jedna parada w Gdańsku wystarczy; w końcu w Gdyni też nie jest organizowana odrębna manifestacja; Huherko - parada ma formę manifestacji celem walki o nadanie parom LGBT praw cywilnych; związki zawodowe też manifestują..., partie polityczne, lokalne społeczności itp. zawsze jest jakiś powód, dla którego określona grupa osób podejmuje decyzję o manifestacji w miejscu publicznym; słowo "parada" ma niefortunne brzmienie- może cza zacząć mówić o "proteście ws. równości"; miłego dnia!
- patrjota12
- Nowy/a na forum
6 postów
Jak najbardziej będę musiał jej podziękować za to! Moim zdaniem w Redzie dzieje się za mało.
Pozdrawiam
Za mało się dzieje? To proponuję kupić sobie mieszkanie obok ruchliwej drogi albo dworca, otworzyć okno i siedzieć obserwując innych ludzi. Albo wybrać się na obchód po warzywniakach, fryzjerach. Te aktywności zaspokoją ciekawość i chęć obcowania z ludźmi. To tylko świadczy o tym, że niektórym zależy tylko na tym by paradować dla parady.
- patrjota12
- Nowy/a na forum
6 postów
Ale mieszkania są drogieRekowy pisze: ↑11 miesięcy temuZa mało się dzieje? To proponuję kupić sobie mieszkanie obok ruchliwej drogi albo dworca, otworzyć okno i siedzieć obserwując innych ludzi. Albo wybrać się na obchód po warzywniakach, fryzjerach. Te aktywności zaspokoją ciekawość i chęć obcowania z ludźmi. To tylko świadczy o tym, że niektórym zależy tylko na tym by paradować dla parady.
nie stać mnie na taką rozrywkę
Dzięki PiS'owi mogę se pozwalić na nowe mieszkanie w lepszej lokalizacji jak np główna drogapatrjota12 pisze: ↑11 miesięcy temuAle mieszkania są drogieRekowy pisze: ↑11 miesięcy temuZa mało się dzieje? To proponuję kupić sobie mieszkanie obok ruchliwej drogi albo dworca, otworzyć okno i siedzieć obserwując innych ludzi. Albo wybrać się na obchód po warzywniakach, fryzjerach. Te aktywności zaspokoją ciekawość i chęć obcowania z ludźmi. To tylko świadczy o tym, że niektórym zależy tylko na tym by paradować dla parady.
nie stać mnie na taką rozrywkę
To co piszecie to ja mogę tylko potwierdzić, w okresie jesiennym zaczyna się palenie w piecach czym popadnie i gęste buro-żółte dymy noszą się nad dzielnicą.
I tym oto sposobem dochodzimy do wniosku, że większym problemem w Redzie jest zły zapach z kominów niż problem równości LGBT.
Dziękuję serdecznie, kurtyna.
I tym oto sposobem dochodzimy do wniosku, że większym problemem w Redzie jest zły zapach z kominów niż problem równości LGBT.
Dziękuję serdecznie, kurtyna.
Jam jest Huher - pierwsza maruda redzka ...