Nordic walking (kijki)
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
Proponuję zadzwonić i się zapytać, wg. strony Moksiru zajęcia się odbywają...
Ilona Myszk – 501-089-192
Ilona Myszk – 501-089-192
Witam , chciałabym się Was zapytać, czy znacie może jakieś fajne i ciekawe trasy na kijki. Chodzę co 2 dzień i robię od 6 do 20km, niestety ograniczam się tylko do 2 tras - nie ukrywam zaczynają być nudne... zważywszy na to że chodzę sama ( może ktoś chętny by dołączyć do mnie?)
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
Napisz gdzie chodzisz, a coś poszukamy
Najczęściej podejmuję drogę w stronę Kazimierza teraz na dniach zaplanowałam sobie drogę do zlepieńcowej groty (liczę na całkiem przyzwoitą trasę)... W tym regionie chodzę od niedawna... Najwięcej km zrobiłam w swoich rodzinnych stronach - Lubuskie - , ale tak często tam już nie będziemy jeździć ;/ Dlatego chciałabym znaleźć tutaj kilka tras na których można się zmęczyć, porobić kilka fajnych zdjęć, a zwłaszcza które pozwolą poprzez piękne widoki odpocząć psychicznie od całego zgiełku. Za każdą propozycję będę bardzo wdzięczna
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
To ja polecam trasę do Rezerwatu Przyrody Beka, ładny krajobrazy, teren raczej płaski ale fajne widoczki i czyste powietrze Podobna trasa jest do Rewy, obie te trasy rozpoczynają się przy mostku na końcu ul. Obwodowej
Jeśli chodzi o bardziej wymagające, to mogę polecić las znajdujący się na lewo od ul. Gniewowskiej
Jeśli chodzi o bardziej wymagające, to mogę polecić las znajdujący się na lewo od ul. Gniewowskiej
-
- Nowy/a na forum
1 postów