Jak podobają się Wam działania nowego proboszcza w Parafii WNMP ??
Jak dla mnie, ciągle wołanie o kasę, od pierwszej niedzieli pobytu, to chamstwo.
Dodatkowo będzie wynajmował budynki na terenie Parafii.
No i sprawa taka, dlaczego zamieszkał w domu Ksiedza Emeryta, skoro jest aktualnie urzędującym proboszczem?
Warsztat samochodowy Reda zaprasza
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Nowy Proboszcz WNMP
A możesz łaskawie poruszać sprawy swojej wspólnoty religijnej na forum do tego przeznaczonym? To jest forum miasta Reda i poruszane są tu różnego rodzaju sprawy obywatelskie. Wrzucanie tu Twoich prywatnych spraw wyznaniowych jest nie na miejscu.
Nie, no poruszamy tu różne sprawy, nawet prywatne Choć zmieniłbym kategorię, bo to rzeczywiście nie jest "sprawa miasta Reda". Przeniosłem do kategorii "O wszystkim".
A co do samej wypowiedzi - nie bardzo wiem, co chcesz osiągnąć @Saliha? Jeśli nie podobają Ci się działania proboszcza, napisz do parafii. Liczysz, że znajdziesz innych co myślą podobnie i zrobią to za Ciebie? Nie bardzo rozumiem.
A co do samej wypowiedzi - nie bardzo wiem, co chcesz osiągnąć @Saliha? Jeśli nie podobają Ci się działania proboszcza, napisz do parafii. Liczysz, że znajdziesz innych co myślą podobnie i zrobią to za Ciebie? Nie bardzo rozumiem.