Warsztat samochodowy Reda zaprasza
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Gadżet e-reda.pl
Regulamin forum
Jesteś nowy? Przedstaw się w wątku Zapoznanie. Przedstawiając się, napisz skąd jesteś, o czym będziesz pisać na forum. Wpisy wyglądające na spam będą usuwane
Jesteś nowy? Przedstaw się w wątku Zapoznanie. Przedstawiając się, napisz skąd jesteś, o czym będziesz pisać na forum. Wpisy wyglądające na spam będą usuwane
Oferty całkiem całkiem. W obu przypadkach technologia jest chyba ta sama, co wcześniej. Tzn. nadruk jest wykonywany w formie naklejki przyklejanej na ramkę. Jest to jedyna opcja przy stosunkowo niedużych ilościach. Ale ostatnim razem się sprawdziła. Moja ramka nadal dobrze wygląda na samochodzie...
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
Myślę że spokojnie można by się zamknąć w kwocie ok 10zł z marżą dla osoby odpowiedzialnej za zamówienie/sklepu gdzie odbędzie się sprzedaż.
A co sądzisz o nalepkach?
A co sądzisz o nalepkach?
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
Jak tam @Zigi z tymi ramkami na tablice rejestracyjną? Coś się ruszy? Wkrótce czeka mnie zmiana blach i fajnie byłoby wsadzić je już w nowe ramki... ale jak ich nie będzie to muszę kupić jakieś inne...
-
- Bywalec
238 postów
super! Czekamy zatem na informację, gdzie i kiedy
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
Myślę, że warto było by się podpytać w jednym z dwóch sklepów typu wszystko za 5zł na Jana Pawła
Jaka cena ramek?
Jaka cena ramek?
Na JPII było ostatnio więc i tym razem nie powinno być problemu. Cenę podam, jak już będę wiedział, po jakiej będzie w sklepie.redziaczki pisze:Myślę, że warto było by się podpytać w jednym z dwóch sklepów typu wszystko za 5zł na Jana Pawła
Jaka cena ramek?
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
z tego co przeczytałem to ostatnio ramki były po 8zł plus 2zł prowizja sklepu, ile teraz wyniósł cię koszt jednostkowy?
-
- Bywalec
238 postów
jak już będzie wiadomo gdzie można je będzie kupić to proszę o informacje
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
Jaka cena?