Warsztat samochodowy Reda zaprasza
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Nudy na forum
Regulamin forum
Jesteś nowy? Przedstaw się w wątku Zapoznanie. Przedstawiając się, napisz skąd jesteś, o czym będziesz pisać na forum. Wpisy wyglądające na spam będą usuwane
Jesteś nowy? Przedstaw się w wątku Zapoznanie. Przedstawiając się, napisz skąd jesteś, o czym będziesz pisać na forum. Wpisy wyglądające na spam będą usuwane
A ja myślę wręcz przeciwnie.
W końcu skończyła się dyskusja na temat wyborów ( akurat to nie mój konik).
Może też dlatego jest mniej postów. To dowód na to, że niektóre osoby się zapisywały tylko po to by się wypowiedzieć raz tylko w tym temacie. a teraz cisza
Inne tematy sama nawet próbowałam poruszać i co? Jedna osoba się wypowiedziała reszta miała gdzieś, tylko temat polityki się liczył. No ale nie zmusisz kogos by sie wypowiadał mezo. A zakładać nowe tematy aby zakładać to bez sensu.
Tematy nie są odgrzewane tylko nadal są aktualne, bo np. coś się nowego odnośnie danego tematu wydarzyło i się pisze w starym wątku bo po co zaśmiecać i zakładać nowe o tym samym? Im bardziej przejrzyście tym lepiej.
Innym powodem ciszy ( choć ja jej osobiście aż tak nie zauważyłam) może być zbliżający się czas Świąteczny. Ludzie może wyjeżdżają, może nie mają teraz czasu
W końcu skończyła się dyskusja na temat wyborów ( akurat to nie mój konik).
Może też dlatego jest mniej postów. To dowód na to, że niektóre osoby się zapisywały tylko po to by się wypowiedzieć raz tylko w tym temacie. a teraz cisza
Inne tematy sama nawet próbowałam poruszać i co? Jedna osoba się wypowiedziała reszta miała gdzieś, tylko temat polityki się liczył. No ale nie zmusisz kogos by sie wypowiadał mezo. A zakładać nowe tematy aby zakładać to bez sensu.
Tematy nie są odgrzewane tylko nadal są aktualne, bo np. coś się nowego odnośnie danego tematu wydarzyło i się pisze w starym wątku bo po co zaśmiecać i zakładać nowe o tym samym? Im bardziej przejrzyście tym lepiej.
Innym powodem ciszy ( choć ja jej osobiście aż tak nie zauważyłam) może być zbliżający się czas Świąteczny. Ludzie może wyjeżdżają, może nie mają teraz czasu
Reda to nie Nowy Jork żeby codziennie powstawały nowe tematy... ale nie jest tak źle, jest kilka tematów, które wałkowane sa codziennie i moim zdaniem jak na małe miasteczko jakim jest Reda, to dzieje się naprawde dużo...
Co do zakładania nowych tematów to zgadzam się całkowicie z Dormą... nie sztuką jest zakładać nowe tematy o niczym... najfajniejsze są właśnie te tematy, które ciągną się od dłuższego czasu... jak trafiłem na to forum, to przejrzałem sobie stare nieaktualne wątki i niektóre nie straciły nic na aktualności
Co do zakładania nowych tematów to zgadzam się całkowicie z Dormą... nie sztuką jest zakładać nowe tematy o niczym... najfajniejsze są właśnie te tematy, które ciągną się od dłuższego czasu... jak trafiłem na to forum, to przejrzałem sobie stare nieaktualne wątki i niektóre nie straciły nic na aktualności
A ja zgadzam się z wątkiem wyborczym. Wielu wskakuje na forum w określonym celu, chcąc zwyczajnie szybko coś załatwić dla siebie. W przypadku wyborów właśnie tak było. Dobrze byłoby, żeby i po wyborach ci, którzy się dostali nie zapomnieli o forum i stanowili łącznik pomiędzy władzą a rozdyskutowanym ludem
Nie wiem jak to bywało wcześniej, ale w ostatnim czasie dołączyło przynajmniej kilka, kilkanaście osób, część z nich z komentarzami, część z nowymi tematami - każdy z nas ma coś do przekazania, osób na forum przybywa i zgodnie z powiedzeniem - ziarko do ziarnka, zbierze się miarka Osobiście uważam, że na forum Redy dzieje się całkiem dobrze (chociaż oczywiście zawsze może być lepiej )
pozdrawiam
pozdrawiam