Warsztat samochodowy Reda zaprasza
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Nowa wersja forum e-reda.pl
Regulamin forum
Jesteś nowy? Przedstaw się w wątku Zapoznanie. Przedstawiając się, napisz skąd jesteś, o czym będziesz pisać na forum. Wpisy wyglądające na spam będą usuwane
Jesteś nowy? Przedstaw się w wątku Zapoznanie. Przedstawiając się, napisz skąd jesteś, o czym będziesz pisać na forum. Wpisy wyglądające na spam będą usuwane
-
- Site Admin
Migająca to popularne wątki. A z gwiazdką to te, w których się wypowiadaliśmy.Dorma pisze:A gdzie jest jakaś legenda, żeby zobaczyć co znaczy zakreskowana ikonka przy poście, albo migająca zakreskowana, albo z gwiazdką? Bo, że nieprzeczytana jest czerwona już się domyśliłam
-
- Site Admin
Nowości nie ominęły także galerii zdjęć http://www.e-reda.pl/galeria
-
- Site Admin
Forum ma możliwość dodawania poddziałów, do już istniejących. W dziale Sprawy miasta Reda dodano poddziały Wspólnoty i spółdzielnie oraz Inwestycje. Jeśli macie propozycje innych poddziałów, to zapraszam
Fakt litery małe. A nowa szata to kwestia przyzwyczajenia. Mi się póki co bardziej podoba to stare, wydaje mi się, że to ma bardziej zlane i mdłe kolory, na starym od razu było na jaskrawo co nowego a co nie , ale do tego też się pewnie przyzwyczaję
No właśnie zauważyłam i powiem szczerze, że jest to trochę mylące dla mnie. Pewnie się przyzwyczaję, ale w sumie nie wiem po co to jest potrzebne? Na wspólnoty i spółdzielnie muszą być osobne poddziały? Nie może to byc normalny wątek jak wcześniej?Administrator pisze:Forum ma możliwość dodawania poddziałów, do już istniejących. W dziale Sprawy miasta Reda dodano poddziały Wspólnoty i spółdzielnie oraz Inwestycje. Jeśli macie propozycje innych poddziałów, to zapraszam
Ostatnio zmieniony |31 Sty 2012|, o 15:16 przez Dorma, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Site Admin
Prawdopodobnie miałaś zaznaczoną poniższą opcję, podczas pisania wiadomości. Powinna nie być zaznaczona.Dorma pisze:oo i widze, że coś nie tak z cytowaniem.. Nie wiem dlaczego sie tak zrobiło. Dałam "cytuj" i tak wyszło.. a komenda chyba dobra
-
- Site Admin
By wprowadzić ustawienia domyślne, należy wejść doPanelu użytkownika - co polecam wszystkim użytkownikom Tam można ustawić, by domyślnie działał kod BBCode (np. cytowanie).
-
- Site Admin
Dla ułatwienia rozeznania się w nowym forum, wszystkim użytkownikom zostały przywrócone domyślne ustawienia w Panelu użytkownika.
-
- Site Admin
Jak napiszesz co Ci się nie podoba, to może uda się to poprawićsuria pisze:Chyba zbytnio się przyzwyczaiłam do starej wersji, bo ta mi niespecjalnie się podoba. Ale pewnie - jak pozostali - się przyzwyczaję