Przymierzam się powoli do upgrade'u systemu strony e-reda.pl plus przy okazji zmiana układu i odświeżenie grafiki.
Proszę o Wasze komentarze - z czego absolutnie nie korzystacie, a jakie funkcjonalności się Wam podobają. Być może coś Wam się podoba na innych forach - czego nie ma na e-reda.pl?
Na stronie głównej są zakładki z mapami, ale nie wydaje mi się, by ktoś z nich korzystał - a może się mylę? Czy boksy z prognozami pogody są OK?
Czy ktoś zagląda do galerii zdjęć e-reda.pl?
Każda opinia mile widziana.
Warsztat samochodowy Reda zaprasza
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Większe zmiany na forum
Regulamin forum
Jesteś nowy? Przedstaw się w wątku Zapoznanie. Przedstawiając się, napisz skąd jesteś, o czym będziesz pisać na forum. Wpisy wyglądające na spam będą usuwane
Jesteś nowy? Przedstaw się w wątku Zapoznanie. Przedstawiając się, napisz skąd jesteś, o czym będziesz pisać na forum. Wpisy wyglądające na spam będą usuwane
INTERAKTYWNA MAPA REDY jest spoko. Ja bym ją zostawił.
Często na forach stosuje się takie rozwiązanie, że pogrubioną czcionką, są oznaczone tematy, w których znajdują się nowe nieodczytane posty - to jest fajna sprawa.
Można by też wprowadzić zakładkę GASTRONOMIA, gdzie byłyby linki do wszystkich menu w lokalnych restauracjach.
Pogoda i rozkład jazdy jest ok
Często na forach stosuje się takie rozwiązanie, że pogrubioną czcionką, są oznaczone tematy, w których znajdują się nowe nieodczytane posty - to jest fajna sprawa.
Można by też wprowadzić zakładkę GASTRONOMIA, gdzie byłyby linki do wszystkich menu w lokalnych restauracjach.
Pogoda i rozkład jazdy jest ok
-
- Site Admin
Rozkład jazdy nie działa po ostatniej zmianie na stronach SKM. To także trzeba poprawić
A propos gastronomii - to kiełkuje mi ciekawy pomysł. Zobaczymy, jak pójdzie z realizacją
A propos gastronomii - to kiełkuje mi ciekawy pomysł. Zobaczymy, jak pójdzie z realizacją
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
interaktywna mapa juz umarła, jak zaczynałem ją robić to były plany ale nikt nie chciał pomóc ciągnąc tego wózka a samemu ciężko było więc już od dawna nie jest uaktualniana
-
- Site Admin
No to, jeśli pozwolisz, zrobię jakąś aktualizację. Może za dużo kategorii i stąd trudno utrzymać to aktualne. Zastanowię się, może dałoby się to jakoś lepiej zintegrować z zawartością strony.
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
chyba nie ma sensu, bo ja już nawet nie mam dostepu do tego serwera, nie pamietam danych logowania ani kodu strony a raczej nie mam czasu by znow w to wchodzic. Dla mnie to temat juz umar sorrki, no chyba ze cos nowego stworzyc, bo to co ja robilem to bylo pracochlonne bo wszystko trzeba bylo wprowadzac w kodzie lacznie ze wspolrzednymi czyli masa roboty