Sklepu jako takiego nie mają - chleb można kupić jak jest. Czyli praktycznie do 12. Przed wolnym dniem - lepiej rano.
Ze sklepów o których wiem to jeden koło mnie i jeden w Rekowie Dolnym przy boisku.
Szczerze mówiąc dłuższą listę moge podać tych gdzie nie sprzedają ....z "Tradycyjnej".
A oszukują że to z "tradycyjnej" aż miło!!!!
Dlaczego?!
łatwo go poznać: naklejeją papierek z nazwą piekarni na chleb. Zresztą WIDAĆ po nich różnicę: sa nieduże ale równiutkie; pięknie jasnobrązowe; gładziutkie; foremne
Ale (bo wciąż zapominam) dowiem się w końcu do których sklepów w Redzie i okolicy dostarczają.
Salamandro - nie wiem jaka jest wielkość produkcji - za to jakość... zapewniam że jeśli taki marudny dziad jak ja chwali to nie bez powodu.
Dla mnie to jest taki chleb że ja go potrafię jeść SAM -w sensie gołą pajdkę takiego świeżutkiego jak ten dziś.....mniammmmm....ten chleb jest delikatny i pachnący jak....aaa
Ale uwaga!
psssst - nie kupujcie k r o j o n e g o ! To z reguły wczorajszy chleb - podobno świeżego nie daje sie pokroić maszynowo!I to nie tylko u nich ale wszędzie!
Nie jest to dyskwalifikująca historia ale jak jest wybór?
dopisane:oooo! KOBIETA tam rządzi!!! Pewnie dlatego stawiają na jakość a nie ....j a k o ś