Kawiarnia/Pub w Redzie

Opinie na temat lokali gastronomicznych. Inne tematy kulinarne.
Regulamin forum
Opinie o lokalach gastronomicznych (pozytywne lub negatywne) mogą być zamieszczane wyłącznie przez użytkowników posiadających minimum 10 opublikowanych postów. Moderator może usunąć opinie użytkowników bez podania uzasadnienia (w szczególności w przypadku podejrzeń o stosowanie nieuczciwej konkurencji).
Wicek
Wygadany Lider
2124 postów
Wygadany Lider
Rejestracja: 8 lat temu

7 miesięcy temu

Dzisiaj w Aquatower otwierają lodziarnie TI AMO GELATO zgodnie z opisem to "Lody rzemieślnicze produkowane na miejscu! Włoska receptura"

Trochę dzielnica deserowa nam się zrobiła :)

Młynek i Kawa (Aquacentrum)
Słodka Chwila (Aquasfera)
TI AMO GELATO (Aquatower)

kto następny? :P
Romek
Lider Forumowicz
1364 postów
Lider Forumowicz
Rejestracja: 6 lat temu

7 miesięcy temu

Parę lat temu byłem w Rzymie w lodziarni "Gelato Ti Amo" było niexle
Awatar użytkownika
Darq
Znam to forum
105 postów
Znam to forum
Rejestracja: 10 lat temu

7 miesięcy temu

Pozwolę sobie zostawić taki artykuł: http://wroclawskiejedzenie.pl/2018/04/1 ... odziarnie/
W skrócie - większość tych lodów "rzemieślniczych" to mieszanie kupionego proszku (same 'e' z cyferkami w składzie) z wodą lub mlekiem. Sam staram się teraz jeść tego mniej, co nie znaczy że wykluczyłem ze swojej diety :D
Close the world...
                         ...txen eht nepO
Wicek
Wygadany Lider
2124 postów
Wygadany Lider
Rejestracja: 8 lat temu

7 miesięcy temu

a to na pewno :)
Tak samo jak te prawdziwe włoskie pizze z pieca :)
Albo piwa rzemieślnicze :)

Zasada jest prosta. Piszesz, że coś jest rzemieślnicze, podnosisz cenę i golisz.... klientów :)
można jeszcze dodać, że coś jest super fit zdrowe i odmładzające i wtedy to już w ogóle kolejka się ustawia :)
Awatar użytkownika
suria
Częsty Bywalec
433 postów
Częsty Bywalec
Rejestracja: 11 lat temu

7 miesięcy temu

A jaki biznes można zrobić na bezglutenowych chrupkach i płatkach kukurydzianych ;-)
ODPOWIEDZ