Ja przez wiele lat nie lubiłem oliwek... teraz wręcz za nimi przepadam hehe Ciastka z oliwkami? Jest coś takiego?
Bardzo dobry krok w stronę promocji lokalu to właśnie profesjonalna strona internetowa i ta właśnie taka jest! Dla przypomnienia http://www.kebabrondo.pl/
Warsztat samochodowy Reda zaprasza
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Kebab Rondo
Regulamin forum
Opinie o lokalach gastronomicznych (pozytywne lub negatywne) mogą być zamieszczane wyłącznie przez użytkowników posiadających minimum 10 opublikowanych postów. Moderator może usunąć opinie użytkowników bez podania uzasadnienia (w szczególności w przypadku podejrzeń o stosowanie nieuczciwej konkurencji).
Opinie o lokalach gastronomicznych (pozytywne lub negatywne) mogą być zamieszczane wyłącznie przez użytkowników posiadających minimum 10 opublikowanych postów. Moderator może usunąć opinie użytkowników bez podania uzasadnienia (w szczególności w przypadku podejrzeń o stosowanie nieuczciwej konkurencji).
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
- Rejestracja: 13 lat temu
Huherko pisze:Znam sprawę z Kebabem, wszystko zależy od podejścia ludzi do tej sprawy.
Kiedyś jak byłem tam na zapleczu koleżanka zwróciła uwagę na dziwny zapach chemikaliów, okazało się że to sąsiad mył łazienkę kilka pięter wyżej. Jednemu sąsiadowi lokal nie przeszkadzał a drugi straszył policją bo dziewczyny za głośno sprzątają a "ryczenie" noża do krojenia kebabu budzi jego małe dziecko. Dlatego ja z dystansem podchodzę do tego typu spraw.
W Kebab Ekspress jedzenie było dobre, tutaj też jest ok, mogę spokojnie polecić
tiaa mi tez mówiły... kiedyś zaszłam Panie od zaplecza a tam terror ciszy. Szeptem mówiły bo sąsiad słyszy. trochę mnie to początkowo rozbawiło bo nie widziałam by hałasowały bardziej niż to konieczne przy zwyczajnej pracy gastronomii. Nie wiem jak inni sąsiedzi znoszą smród z kontaktów (ciężko mi sobie to nawet wyobrazić) ale coś mi się zdaje ze to nie wina kebabu a raczej wykonania samego budynku. Trudno wiec oskararzac lokal a raczej tych co go prowadzą... Ojej a gdyby tam była faktycznie smażalnia ryb?...
ceń dzień
Daleko jej do profesjonalnej, raczej przeciętna i pomysł z menu na obrazku i do tego w lighboxie jest równie słaby. Mniej zaznajomieni z komputerem mogą nie wiedzieć, że da się obrazek otworzyć w osobnym oknie i powiększyć, a jak jest mały monitor to ciężko cokolwiek tam odczytać.redziaczki pisze:Bardzo dobry krok w stronę promocji lokalu to właśnie profesjonalna strona internetowa i ta właśnie taka jest! Dla przypomnienia http://www.kebabrondo.pl/
Ale fajnie, że jest
A ci co narzekają na hałasy, to chyba od strony Gdańskiej, kolejki i punktu z węglem nie mieszkali. Myślę, że nieco przesadzacie, Reda to nie środek lasu, żeby zapachów i hałasów w okolicy nie było.
- Kindermajster
- Znam to forum
133 postów
- Rejestracja: 10 lat temu
kebab z kurczaka, to... nie kebab. Niech ktoś do cholery zapoda prawdziwą, aromatyczną BARANINĘ!!!!... Turcy, a przede wszystkim Kurdowie, śmieją się, że w Polsce jest więcej kebabów niż w Turcji. W Gdyni dosłownie można zauważyć wysyp kebabów. Szkoda, że każdy smakuje tak samo. Jest tak samo do dupy. Jak ktoś chce spróbować jak smakuje prawdziwy kebab, to po drodze z Polski do Danii na niemieckiej landówce nr 206, zaraz za końcem autobahny nr 20 w miejscowości Bad Segeberg, Kurdowie serwują prawdziwy kebab. Ogólnie w Polsce (między innymi przy rondzie, kebaby są zjadliwe, nic więcej). Przy prawdziwym kebabie nie leżały. Tak btw. skoro w Polsce mamy tyle kebabów, to może niech Polacy zaczną w Turcji otwierać budki z bigosem. Byłoby śmiesznie ; )
Wszędzie na świecie istnieją takie miejsca, z których do innych miejsc jest 50km...
Są i w naszym kraju dobre kebabownie prowadzone przez Turków
No to się rozmarzyłem. Najlepsze kebaby z baraniny są na Saskiej Kępie
A kebab rondo serwuje kebab z oliwkami i fetą , zaiste turecka to receptura
No to się rozmarzyłem. Najlepsze kebaby z baraniny są na Saskiej Kępie
A kebab rondo serwuje kebab z oliwkami i fetą , zaiste turecka to receptura
Nie polemizuj z idiotą -najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a później pokona doświadczeniem.
Powiem Ci że ja bym tureckiego oryginalnego kebaba nie tknął już nigdy więcej, zero smaku, masa zieleniny ... Ja się cieszę że nasze "kebaby" są takie a nie jak oryginalneKindermajster pisze:TSzkoda, że każdy smakuje tak samo. Jest tak samo do dupy.
Jam jest Huher - pierwsza maruda redzka ...
a jak jecie pizze w Polskiej pizzerii to też Wam przeszkadza, że dają do niej sosy, choć w oryginale nie powinno dawać się sosów?
W Polsce Kebaby są robione tak jak wymagają tego klienci, jestem pewny, że gdyby Rondo zrezygnowało z fety i kurczaka... to stracili by 3/4 klientów, a mieli by kilku fanatyków tureckiego żarcia.
Tak jak powstające w Polsce włoskie pizzerie nie dają na początku sosów, a później z biegiem czasu jednak ulegają presji i zaczynają podawać sosy.
To jest POLSKA nie Turcja, mamy trochę inne gusta niż Turcy i tak jest ze wszystkim. Zjedzcie sobie szałatkę szopską w Polsce i porównajcie do oryginału w Bułgarii, zjedzcie sobie spaghetti bolognese we Włoszech i w Polsce, jak mace ochotę na hot doga to kupujecie tego oryginalnego gdzie jest sama buła i parówa, czy jednak tego spolszczonego z dodatkiem warzyw? I tak jest z milionem rzeczy...a Wy się Kebaba uczepiliście
W Polsce Kebaby są robione tak jak wymagają tego klienci, jestem pewny, że gdyby Rondo zrezygnowało z fety i kurczaka... to stracili by 3/4 klientów, a mieli by kilku fanatyków tureckiego żarcia.
Tak jak powstające w Polsce włoskie pizzerie nie dają na początku sosów, a później z biegiem czasu jednak ulegają presji i zaczynają podawać sosy.
To jest POLSKA nie Turcja, mamy trochę inne gusta niż Turcy i tak jest ze wszystkim. Zjedzcie sobie szałatkę szopską w Polsce i porównajcie do oryginału w Bułgarii, zjedzcie sobie spaghetti bolognese we Włoszech i w Polsce, jak mace ochotę na hot doga to kupujecie tego oryginalnego gdzie jest sama buła i parówa, czy jednak tego spolszczonego z dodatkiem warzyw? I tak jest z milionem rzeczy...a Wy się Kebaba uczepiliście
hehe jeśli chodzi o mnie to nerwów brak - w końcu jest weekend
Ktoś pisze o swoich gustach, ja pisze o swoich
Ja korzystam z Rondo Kebab, nie za często (bo nie często mam ochotę na Kebaba) ale jednak korzystam. Gdyby robili tam "prawdziwego tureckiego kebaba" to z pewnością, bym tam nie jadł - bo mi właśnie smakują te nasze Polskie Kebaby, przy czym jak ktoś nie lubi fety to zawsze może powiedzieć "bez fety proszę", ja tak robię z oliwkami, bo ich nie lubię i jest ok
Ktoś pisze o swoich gustach, ja pisze o swoich
Ja korzystam z Rondo Kebab, nie za często (bo nie często mam ochotę na Kebaba) ale jednak korzystam. Gdyby robili tam "prawdziwego tureckiego kebaba" to z pewnością, bym tam nie jadł - bo mi właśnie smakują te nasze Polskie Kebaby, przy czym jak ktoś nie lubi fety to zawsze może powiedzieć "bez fety proszę", ja tak robię z oliwkami, bo ich nie lubię i jest ok
- Kindermajster
- Znam to forum
133 postów
- Rejestracja: 10 lat temu
Wkurza mnie tylko jedna rzecz. W menu wielu 'kebabowni' jest napisane- 'kebab jarski'. Toż to istny paradoX! Niedługo w pizzeri, będzie pizza bez ciasta...
Wszędzie na świecie istnieją takie miejsca, z których do innych miejsc jest 50km...
- Kindermajster
- Znam to forum
133 postów
- Rejestracja: 10 lat temu
Jeszcze na myśl przyszła mi kiełbasa z warzyw, ale już nie offtopujmy . Jakby nie patrzeć, jak ktoś ma smaka na opiekanego w pionie kurczaka, to Rondo spełnia jakieś tam 'kebabowe normy społeczne' : )
Wszędzie na świecie istnieją takie miejsca, z których do innych miejsc jest 50km...