Piccolo Mulino - Pizzeria & Ristorante

Opinie na temat lokali gastronomicznych. Inne tematy kulinarne.
Regulamin forum
Opinie o lokalach gastronomicznych (pozytywne lub negatywne) mogą być zamieszczane wyłącznie przez użytkowników posiadających minimum 10 opublikowanych postów. Moderator może usunąć opinie użytkowników bez podania uzasadnienia (w szczególności w przypadku podejrzeń o stosowanie nieuczciwej konkurencji).
Awatar użytkownika
redziaczki
Lider Forumowicz
1974 postów
Lider Forumowicz
Rejestracja: 7 lat temu

5 lat temu

Witam, dzis zauwazylem ze na Semeco przy Młynie, w miejscu Restauracji Babci Krysi powstanie jakas włoska knajpka, jest juz neon/reklama na wejsciem, cos w stylu "Pizza & Restauracja".
Ostatnio zmieniony |9 Sty 2013|, o 16:29 przez redziaczki, łącznie zmieniany 1 raz.
Reda. Tu się po prostu dobrze żyje
Runeda
Wicek
Wygadany Lider
2092 postów
Wygadany Lider
Rejestracja: 8 lat temu

5 lat temu

no proszę... dobrze nam się rok rozpoczyna

Ostatnio wysyp tych otwarć Oby tak dalej
Awatar użytkownika
Johny Bravo
Częsty Bywalec
312 postów
Częsty Bywalec
Rejestracja: 6 lat temu

5 lat temu

Oby to był nowy właściciel i nowy kucharz itd.. a nie reaktywacja Babci Krysi pod nowym szyldem!
Ogólnie bardzo mnie to cieszy - dobrej pizzy nigdy nie za wiele!
Michał
Prawie Lider
900 postów
Prawie Lider
Rejestracja: 9 lat temu

5 lat temu

no dobrze sie zapowiada, prawdziwa włoska pizza i jedzenie ? kuszące
Redzianin od urodzenia
Awatar użytkownika
redziaczki
Lider Forumowicz
1974 postów
Lider Forumowicz
Rejestracja: 7 lat temu

5 lat temu

Wicek pisze:no proszę... dobrze nam się rok rozpoczyna

Ostatnio wysyp tych otwarć Oby tak dalej
Jak na razie to chyba wiecej zamknietych jest niz otwartych?!

2012 zamknieta min. Restauracje Babci Krysi, Kebab (kolo ronda przy mlynie), szybciej w tym lokalu chyba byla jeszcze inna knajpa ktora zostala zamknieta. Zamknie takze kebab na Mickiewicza bodajze, teraz tam jest sklepik. Upadla takze restauracja Doner Pizza na Reda Park. A co otworzyli? Ferkot? jak na razie....
Reda. Tu się po prostu dobrze żyje
Runeda
Awatar użytkownika
Gajos
Wygadany Lider
2029 postów
Wygadany Lider
Rejestracja: 11 lat temu

5 lat temu

Z tego co się orientuje ma być nowy właściciel.
Lea
Ja tu zaglądam
29 postów
Ja tu zaglądam
Rejestracja: 8 lat temu

5 lat temu

Kuchnia włoska to świetmy pomysł.Ale mam pytanie,czy bylibyście zainteresowani chińską restauracją w Redzie?Czu lubicie chińszczyznę w stylu restauracji Wook?Dania wykonywane na miejscu na oczach klientów w małych porcjach za parę złotych i na wynos w typowych kartonikach?Czekam na Wasze odpowiedzi!
Lea
Awatar użytkownika
redziaczki
Lider Forumowicz
1974 postów
Lider Forumowicz
Rejestracja: 7 lat temu

5 lat temu

Jak najbardziej bylbym za chinska knajpka, i jedzeniem w kartonikach na wynos. Jakby ceny byly redzkie to czemu nie
Reda. Tu się po prostu dobrze żyje
Runeda
Awatar użytkownika
słoneczko
Forumowicz
53 postów
Forumowicz
Rejestracja: 7 lat temu

5 lat temu

Ja też jestem jak najbardziej za bardzo lubię chińską kuchnie.
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
Awatar użytkownika
Salamandra
Lider Forumowicz
1833 postów
Lider Forumowicz
Rejestracja: 8 lat temu

5 lat temu

Lea pisze:Kuchnia włoska to świetmy pomysł.Ale mam pytanie,czy bylibyście zainteresowani chińską restauracją w Redzie?
Szczerze mówiąc średnio, bo nie przepadam za chińszczyzną.
Awatar użytkownika
Vervain
Ja tu zaglądam
30 postów
Ja tu zaglądam
Rejestracja: 5 lat temu

5 lat temu

Włoska restauracja to bezpieczny pomysł, prawie każdy lubi tę kuchnię ;p Pewnie pójdę, jak już otworzą, mam nadzieję, że w menu znajdzie się coś ciekawszego, niż kilka rodzajów makaronów i pizz.
I głosuję na 'tak' dla chińskiej knajpki, jakoś żadna w Trójmieście mi nie po drodze, fajnie byłoby mieć jedną blisko. ;]
Romek
Lider Forumowicz
1343 postów
Lider Forumowicz
Rejestracja: 6 lat temu

5 lat temu

Nie mam nic przeciw "chińszczyźnie" czy "włoszczyźnie", lecz tego w kazdym mieście sporo. Własciciele inwestując kapitał w taki interes z pewnościa wiedzą co robią.
Niewiele jest knajp z "polszczyzną" (w tym "kaszubszczyzną") czy "słowiańszczyzną" A dania z kuchni ślaskiej, poznańskiej, góralskiej są niczego sobie
Awatar użytkownika
Vervain
Ja tu zaglądam
30 postów
Ja tu zaglądam
Rejestracja: 5 lat temu

5 lat temu

W Redzie wcale tego sporo nie ma.
Cóż, takie trendy, fusion, sushi, egzotyczne potrawy z egzotycznych krajów itd...
Awatar użytkownika
redziaczki
Lider Forumowicz
1974 postów
Lider Forumowicz
Rejestracja: 7 lat temu

5 lat temu

Jedno jest pewno, Wloska knajpka bedzie musiala na prawde zaoferowac wysmienita pizze, pelna skladnikow i dodatkow, na swietnym ciescie...... Trzeba tez zauwazyc ze beda musieli zawalczyc o rynek, ktory w redzie jest dosyc mocno obsadzony. Mamy klika jak nie kilkanascie pizzeri u nas w miescie, jedne lepsze, drugie gorsze, kazdy na pewno ma jakas swoja ulubione i przebicie sie do czolowki bedzie dla wlascicieli na pewno bardzo ciezke. Zycze im powodzenia i niech wyciagna wnioski z Doner Pizza, ktora zakonczyla swoja dzialalnosc bardzo szybko...
Reda. Tu się po prostu dobrze żyje
Runeda
Awatar użytkownika
suria
Częsty Bywalec
432 postów
Częsty Bywalec
Rejestracja: 11 lat temu

5 lat temu

Primavera, która była przy Młynie sporo przed kebebem, miała kuchnię włosko-chińską i się nie utrzymała. Ale życzę powodzenia i chętnie wpadnę na dobrą chińszczyznę.
ODPOWIEDZ