Witam
Życzę powodzenia chociaż nie powiem ryzykowny interes bo otwierać coś podobnego w miejscu które dopiero co zamknięto. Mam dwie rady aby nie popełniać błędów poprzedników:
1) o pierwszej już wspomniałem wyżej: " ciągle otwarte drzwi od kuchni a w nich kucharz na fajce Smile) I ten widoczek oglądali wszyscy przechodnie ulicy Fenikowskiego"
2) kucharz zaopatrywał się w Lidlu np. w mięso mielone (stał przede mną przy kasie) nie mam nic przeciwko temu sklepu (spożywka plus alkohol ) ale dlaczego stamtąd brać mięso do restauracji ??
Życzę powodzenia
Warsztat samochodowy Reda zaprasza
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
primavera noodle bar
Regulamin forum
Opinie o lokalach gastronomicznych (pozytywne lub negatywne) mogą być zamieszczane wyłącznie przez użytkowników posiadających minimum 10 opublikowanych postów. Moderator może usunąć opinie użytkowników bez podania uzasadnienia (w szczególności w przypadku podejrzeń o stosowanie nieuczciwej konkurencji).
Opinie o lokalach gastronomicznych (pozytywne lub negatywne) mogą być zamieszczane wyłącznie przez użytkowników posiadających minimum 10 opublikowanych postów. Moderator może usunąć opinie użytkowników bez podania uzasadnienia (w szczególności w przypadku podejrzeń o stosowanie nieuczciwej konkurencji).
-
- Nowy/a na forum
5 postów
- Rejestracja: 15 lat temu
no wiesz Dorma to nie bedzie raczej restauracja-obsługa kelnerska itp. a raczej bistro ,wiadomo że większość klijentów to dowóz. Mięsa z lidla nie kupujemy ani nawet mąki.
MMMmmmmm.... uwielbiam ciasta z kremem , ciastka i inne słodkości. Ochota na skosztowanie powyższych ogarnie mnie zawsze na widok ,,SABINKI " ale warunków do tego za bardzo nie mają , choć towar pierwsza klasa. Fakt , chyba nikt nie lubi rozkoszować się smakami w przyciasnym pomieszczeniu i przy stoliku nakrytym ceratą. Tak więc czy to cukiernia , jadłodajnia czy restauracyjka jeśli chce gościć gości na miejscu musi stwożyć ku temu stosowne warunki. Białe obrusy i czyste sztućce mile widziane
ja na przykład jestem zbyt leniwy, zeby chodzić do lokali dlatego sobie zamawiam;)
od czasu do czasu gdzieś wyskakuje ze znajomymi ale to raczej pizza, kebab;) i to w sumie rzadko w Redzie;)
ale damy szansę nowej kuchni w Redzie - na pewno spróbujemy;) przy założeniu, że ceny nie będą wygórowane;)
od czasu do czasu gdzieś wyskakuje ze znajomymi ale to raczej pizza, kebab;) i to w sumie rzadko w Redzie;)
ale damy szansę nowej kuchni w Redzie - na pewno spróbujemy;) przy założeniu, że ceny nie będą wygórowane;)