Można poczytać co powstanie koło Auchan [emoji6]
https://retailnet.pl/2017/09/15/117978- ... dlowe/amp/
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Warsztat samochodowy Reda zaprasza
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Komfort / Food Village Port Rumia - nowa inwestycja koło Auchan :)
niezły szok
Obok Decathlonu, przy Głównej ulicy przed Agata Meble, czy po drugiej strony ulicy za Leroy?
Stawiam na plac przed Agata Meble
o ile rozbudowa PH Rumia jest w miarę do wyobrażenia, to ciekawe gdzie ma powstać ten Food Village Port Rumia....Do 2019 roku w sąsiedztwie Portu Rumia Centrum Handlowego Auchan powstaną dwa obiekty – Food Village Port Rumia oraz Retail Park Port Rumia. Pierwszy z wymienionych to nowy format, z którym Immochan zadebiutuje na polskim rynku. W ramach prac powstanie obiekt o powierzchni blisko 2,4 tys. mkw., oferujący klientom bogatą ofertę restauracji i kawiarni oraz przestrzeń do odpoczynku, zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz. W ramach powyższego projektu wszystkie zabudowania zostaną zaprojektowane z uwzględnieniem najnowszych trendów architektonicznych i wymagań ekologicznych. Food Village będzie dysponował wygodnym parkingiem, mieszczącym ok. 170 samochodów.
...
Z kolei pod nazwą Retail Park Port Rumia Immochan będzie realizował projekt rozbudowy istniejącego centrum handlowego. Na powierzchni ok. 4 tys. mkw. znajdą się marki, które uzupełnią obecny wybór ...
Obok Decathlonu, przy Głównej ulicy przed Agata Meble, czy po drugiej strony ulicy za Leroy?
Stawiam na plac przed Agata Meble
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
Ja bym obstawiał teren miedzy ulica pszeniczną a kosynierów czyli bliżej Redy....
też tak stawiałem - wydaje się najlepszy, choć z artykułu wynika, że za inwestycją przemawia fakt, że "Port Rumia Centrum Handlowe Auchan mieści się w pobliżu trasy dojazdowej do popularnych wśród turystów miejscowości na Półwyspie Helskim. Podróżujący chętnie zatrzymują się tu, by odpocząć w podróży, zrobić zakupy i skorzystać z oferty gastronomicznej.
– Chcemy w pełni wykorzystać potencjał centrum i zdecydowaliśmy się na stworzenie komfortowej przestrzeni, w której klienci znajdą szeroką i różnorodną ofertę restauracyjną – wyjaśnia Teresa Pieczonka."
to by sugerowało, że mogłoby być to bliżej ulicy... chociaż z drugiej strony, jak mają "wypoczywać" to lokalizacja koło autostrady nie jest najlepszym pomysłem
Pożyjemy - zobaczymy.
Czekamy na jakieś szczegóły
– Chcemy w pełni wykorzystać potencjał centrum i zdecydowaliśmy się na stworzenie komfortowej przestrzeni, w której klienci znajdą szeroką i różnorodną ofertę restauracyjną – wyjaśnia Teresa Pieczonka."
to by sugerowało, że mogłoby być to bliżej ulicy... chociaż z drugiej strony, jak mają "wypoczywać" to lokalizacja koło autostrady nie jest najlepszym pomysłem
Pożyjemy - zobaczymy.
Czekamy na jakieś szczegóły
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
Innej możliwości nie ma.... przed Agata meble raczej tego nie postawią..... zobaczymy.... termin realizacji jest dość krótki więc pewno na początku przyszłego roku ruszą z budową....
- myszkaaa_83
- Forumowicz
47 postów
Patrząc na wizualizację tego obiektu i skrzyżowania na tej wizualizacji, to właśnie powstanie to zaraz przy tym pierwszym rondzie, czyli blisko Agata Meble[emoji2].
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
Tam nie ma tyle miejsca
- myszkaaa_83
- Forumowicz
47 postów
Tam jest właśnie bardzo dużo miejsca Wracałam z pracy i celowo spojrzałam na tą działkę koło ronda Spokojnie ten jeden obiekt 2,4 tys.m2 znajdzie tam miejsce .
- myszkaaa_83
- Forumowicz
47 postów
Dokładnie, tym bardziej, że nastawieni są na turystów jadących na Hel, więc z głównej ulicy rzut beretem [emoji6][emoji16]
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
fakt, dziś zerknąłem na ten teren będąc tam przejazdem..... nie jest to duża działka, jest dość wąska ale długa... pytanie czy wraz z inwestycją nie zmieni się układ drogowy...
-
- Nowy/a na forum
3 postów
ponoć LM znacznie rozbuduje ogród